Samurai vs Zombies Defense

Samurai vs Zombies Defense 1.1.1

Hakkend en snijdend op weg naar overwinning

VOOR

  • Bonte beelden
  • Verslavende speelstijl
  • Superveel upgrades
  • Mini-game met prijzen

TEGEN

  • Kleine stabiliteitsproblemen

Excellent
9

Samurai vs Zombies Defense is een origineel spel dat min of meer in het tower defense genre valt. Het is echter ook een hack & slash game, omdat je in elk level bergen zombie-samoerai in de pan hakt. Samurai vs Zombies Defense is gratis, maar je koopt desgewenst betere wapens om het spelletje sneller uit te spelen.

Wat meteen opvalt aan Samurai vs Zombies Defense zijn de mooie, kleurrijke beelden. Het ziet er allemaal erg cartoonesque uit en de achtergronden zitten vol met leuke details. Je rent langs rijstvelden en bamboebossen naar de -uit talloze films- bekende scheur in tijd en ruimte waar zombies door naar buiten strompelen. Met je zwaard en een handvol toverspreuken dien je oriëntaalse ondoden buiten de stadspoorten te houden, wat geen eenvoudige opgave blijkt.

Tijdens het hakken en snijden laten de zombies geld en cadeautjes achter, waarmee je wapens koopt en je verdediging verbetert. Om de zoveel niveaus krijg je nieuwe rekruten tot je beschikking, die je bijstaan in de strijd. De besturing van Samurai vs Zombies Defense is intuïtief en eenvoudig: houd je vinger links en rechts van de samoerai om in die richting te lopen. Voor spreuken en het oproepen van rekruten zijn knopjes aanwezig op het scherm. Naast spreuken zet je speciale geluksbrengers in die extra krachten meegeven in een level.

Samurai vs Zombies Defense is niet alleen verslavend, het is uitdagend en zit vol met originele content. Dit spel is zelfs stukken leuker zonder écht geld uit te geven. De levels zijn goed uitgebalanceerd en daardoor urenlang te spelen. De advertenties en in-game aankopen in Samurai vs Zombies Defense neem je gerust voor lief, want dit is één van de betere freemium titels van maker Glu Games.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer
Samurai vs Zombies Defense

Download

Samurai vs Zombies Defense 1.1.1

Beoordelingen about Samurai vs Zombies Defense